Hiljson MandelaKoncert Hiljsona Mandele ove subote u Zappa Bazi

U subotu, 17. decembra, sa početkom od 21 čas, u beogradskoj Beton hali, tačnije klubu koji sada nosi naziv Zappa Baza, premijerno će održati koncert Hiljson Mandela

Posle rasprodatog zagrebačkog koncerta u Tvornici kulture, jedan od najpopularnijih trepera regiona promovisaće album „Mandela effect” i u Beogradu. Sudeći po reakcijama slušalaca, ali i publike na koncertima, ovaj album obeležio je godinu koja je na izmaku i očekivano je da će se naći u samom vrhu ovogodišnjih izdanja kada se budu svodili utisci 2022. godine.

Hiljson Mandela je originalni član sastava Kuku$ i ovo je njegov prvi solo album. Koncert u Beogradu, u Beton hali, počinje od 21 čas. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1200 dinara putem servisa Tickets, kao i na ulazu ako ih preostane, a mali kontingent karata po ceni od 950 dinara nalazi se u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Veći deo karata u pretprodaji je otišao, pa nas sigurno očekuje još jedan odličan koncert u Beogradu u samoj završnici 2022. godine. Pored nastupa Hiljsona Mandele, za muzički set biće zadužen Enzzy, jedan od rezidenata beogradskih žurki.

Foto: Promo, Yem