Telegroup

Kompanija TeleGroup donirala sredstva za nabavku respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji i pridružila se akciji Grada Beograda

Kompanija TeleGroup donirala je sredstva za nabavku dva respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji priključivši se akciji koju je pokrenula međunarodna organizacija UNICEF. Cilj akcije je pružanje podrške našem zdravstvenom sistemu u borbi suzbijanja pandemije virusa Covid-19 kako bi se najugroženijim pacijentima obezbedila neophodna medicinska nega.

TeleGroup se priključio i akciji Grada Beograda u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za starije sugrađane koji žive na teritoriji Beograda.

„Sada je više nego ikada neophodna solidarnost i proaktivna podrška privrednog sektora našoj državi u borbi suzbijanja pandemije i pružanja pomoći najugroženijem delu stanovništva. Pored nabavke respiratora, pružamo podršku gradu Beogradu u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za penzionere sa minimalnim primanjima koji žive na teritoriji grada Beograda. Obezbedili smo vozila, a naši volonteri su već tokom vikenda krenuli sa isporukom paketa po gradskim opštinama. Verujemo da ćemo kao društvo prevazići ovu tešku situaciju i da ćemo zajedno sa partnerima iz javnog i privatnog sektora pronaći nove načine za oporavak domaće ekonomije u periodu koji je pred nama “, istakao je ovim povodom Žarko Filipović direktor kompanije TeleGroup d.o.o. Beograd.

Paralelno sa našim naporima da doprinesemo zajednici i stavimo se na raspolaganje državi za svu pomoć i podršku koja joj je potrebna, a koju mi možemo da omogućimo, nismo zaboravili ni na naše korisnike koji su zarad očuvanja zdravlja i sprečavanja širenja virusa primorani na rad od kuće. Zahvaljujući našoj čvrstoj partnerskoj mreži, omogućili smo našim korisnicima iz domena javnih preduzeća, zdravstvenih ustanova, bankarskog i privatnog sektora besplatno korišćenje alata za online poslovnu komunikaciju i organizaciju video sastanaka. Ovakvi alati omogućavaju fleksibilnost korisnicima da efikasno vode sastanke sa pojedincima ili timom ljudi sa bilo kog pametnog uređaja, obezbeđujući time nastavak rada i kontinuitet u poslovanju.

Kompanija TeleGroup će nastaviti sa pružanjem podrške zdravstvenom sistemu Srbije i široj društvenoj zajednici kroz slične akcije.

O kompaniji TeleGroup

TeleGroup je tehnološka kompanija specijalizovana za razvoj softvera, implementaciju poslovnih IT rešenja i usluge izgradnje komunikacione i elektroenergetske infrastrukture. Deo smo TeleGroup sistema koji ima preko 25 godina iskustva u integraciji tehnologija i biznisa i posluje na širem tržištu Zapadnog balkana, EU i Bliskog istoka. www.telegroup-ltd.com