Kešelj Srbi za Srbe

Kešelj i Srbi za Srbe grade novu kuću na Kosovu i Metohiji

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Kešelj i Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokreću novi veliki projekat za izgradnju kuće porodici Tasić sa petoro maloletne dece iz sela Gornje Močare na Kosovu i Metohiji!

Nakon prošlogodišnje prve donatorske večere održane u Beogradu, na kojoj su sakupljena sredstva za izgradnju kuće porodice Savić sa Kosova i Metohije, ove godine pomoć se prikuplja za još jednu socijalno ugroženu porodicu.

Uprkos situaciji koja je uzrokovana pandemijom virusa COVID-19, odlučeno je da se ne prekida kontinuitet u organizovanju donatorskih večeri. Ovoga puta, poštujući propisane mere, drugo po redu, ovoga puta onlajn donatorsko veče, održaće se 7. septembra od 19 časova na Jutjub kanalu organizacije Srbi za Srbe, gde će gledaoci imati priliku da uživaju u prigodnom programu koji je pripremljen. Ujedno, svi gledaoci će biti u prilici da putem slanja SMS poruka na broj 7763 učestvuju u prikupljanju 30.000 evra koliko je neophodno za izgradnju i opremanje nove kuće za porodicu Tasić.