KANJIŽA – Garni hotel „Lupus“

Kanjiža Hotel Lupus

KANJIŽA – Garni hotel „Lupus“

Garni-Hotel „LUPUS“ je smešten u okviru banjskog kompleksa „Banja Kanjiža“ sa kojim čini funkcionalnu celinu. Gostima na raspolaganju stoji 37 smeštajnih jedinica. Svi apartmani su sa pogledom na predivan park.
Kontakt:
Narodni park BB, 24420 Kanjiža
Tel: 024/876-666
Mob: 065/55-88-044
E-mail: lupushotel@gmail.com
www.hotellupus.net

Vaučeri za odmor u Srbiji: DA

Opis

Garni-Hotel „LUPUS“ je smešten u okviru banjskog kompleksa „Banja Kanjiža“ sa kojim čini funkcionalnu celinu. Gostima na raspolaganju stoji 37 smeštajnih jedinica. Svi apartmani su sa pogledom na predivan park i raspolažu sopstvenim kupatilom, priključak na Internet, klima uređajem, podnim grejanjem, tu su naravno i TV i telefon u svakoj sobi. Gostima koji ne pripremaju hranu u svojoj režiji obezbeđene su usluge doručka u okviru hotela dok se usluge ručka i večere nude u restoranu „Banja-Kanjiža“, gde se realizuju i ostale zdravstveno-rekreativne usluge.

Kvalitetna usluga, dobra saobraćajna povezanost, blizina Subotice, Palićkog jezera (ZOO vrt), brojnih kulturno istoriskih objekata i uglednih restorana (Vinski podrum, Abraham…) učiniće Vaš boravak u hotelu LUPUS nezaboravnim. Kanjiža se nalazi u Srednjoj Evropi, smeštena duboko u ravnici Panonske nizije, nekadašnjeg okeana Paratetisa, preteče Panonskog mora i toplog Panonskog jezera. Otvorena je sa svih strana uticaju dominantnih vazdušnih masa koje nose različite termičke i druge osobine. Klima je kontinentalna sa toplim letima i hladnim zimama.
Garni-Hotel „LUPUS“ nudi mogućnost za kongresni turizam, organizaciju Vaših poslovnih sastanaka, seminara, savetovanja, prezentacije…

Garni-Hotel „LUPUS“ nudi mogućnost za organizovane sportske pripreme. Uz pogodnu klimu raspolaže svim potrebama vrhunskih sportista.

Rehabilitaciono odeljenje Banje je opremljeno savremenim uređajima za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju. Rehabilitacija se vrši pod nadzorom tima lekara specijalista i uz primenu savremenih medicinskih doktrina, kao i uz primenu prirodnih lekovitih faktora – mineralne vode i lekovitog blata – peloida.

Lovišta zauzimaju prostor oko Tise od Mađarske granice pa do opštine Bečej. Najveća lepota i dar prirode ovom delu Vojvodine je Tisa. Mirnim i krivudavim tokom uz veliki broj odsečenih meandra i veoma bogatu floru i faunu dočarava na malom prostoru sve lepote panonske ravnice. Opštine koje graviraju ovoj prelepoj reci su: Čoka, Novi Kneževac, Kanjiža i Senta. Čitavo Potisje karakterišu velika i dobro opremljena lovišta.

Garni-Hotel „LUPUS“ će Vam omogućiti da se opustite u krugu Vaše porodice, da uživate u kvalitetnim uslugama prijatnog osoblja hotela.

 

Sadržaj

 • Tip objekta – Garni hotel
 • Ležajeva – 77
 • Jednokrevetnih – 6
 • Dvokrevetnih – 6
 • Apartmana – 25
 • Tuš, WC u sobi – da
 • TV u sobi – da
 • Internet – da
 • Mogućnost ishrane – da
 • Parking – da
 • Bankomat u blizini – da
 • Organizovani izleti – da
 • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Narodni park BB, 24420 Kanjiža
Tel: 024/876-666
Mob: 065/55-88-044
E-mail: lupushotel@gmail.com
www.hotellupus.net

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

   Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *