Josipa Lisac na Arsenal Festu

Josipa Lisac foto: Teodora Ćirić

Legendarna pevačica Josipa Lisac 21. juna na Arsenal Festu

Arsenal Fest 07 najaviće sutra uveče (20:00) koncert legendarne pevačice Josipe Lisac, koja u Kragujevac dolazi u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere.

Josipin koncert na Svetski dan muzike 21. juna na Garden Stage-u „nulti“ je, odnosno „bonus“ dan Arsenala, na kome 22, 23. i 24. juna sviraju Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Darko Rundek, Skindred, Ana Popović, Buzzcocks i mnogi drugi.

Jako se veselim dolasku u Kragujevac na Arsenal festival, na kojem nisam nikada nastupala. Jedno novo iskustvo za mene i prilika za ponovni susret s nekim starim prijateljima, poručuje Josipa.

Ulaznica za Josipin koncert na Garden-u („Zastavina bašta“) može se kupiti u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1), preko mreže Eventim, kao i na ulazu u Garden. Cena ulaznice je samo 500 dinara, ako se na prodajno mesto ili ulaz donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri Arsenal Festa. Bez Arsenalove ulaznice potrebno je izdvojiti 1.000 dinara za kartu za Josipin koncert.

Kao specijalni gost ispred Josipe Lisac nastupiće kragujevačka pop-rok grupa Agata.

Ulaznica za jedno veče Arsenala 22, 23. ili 24. juna košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara preko mreže Eventim.

Ulaznicu za jedno veče moguće je kupiti na samom ulazu u festival za 1.500 dinara.

Foto: Teodora Ćirić


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *