Jelen Pivo – ponosni na to što jesmo!

Jelen Pivo

Osmi put najbolji! Posetioci jedanaestog Beer Festa, na osnovu rezultata ankete Beogradske kulturne mreže, osmi put proglasili su Jelen Pivo za “Najbolje pivo Belgrade Beer Festa, najvećeg festivala piva u Srbiji, koji je ove godine posetilo 700.000 ljudi.

Kao brend koji je deo viševekovne tradicije u proizvodnji piva, Jelen je i lider u inovacijama i prati potrebe modernog tržišta. Svake godine obraduje svoje potrošače i ponudi im nešto novo. Tako se ove godine porodici Jelen Fresh-a pridružio novi ukus, Crna ribizla i limeta i čini više nego uspešan trio sa JelenFresh Limunom i Jelen Fresh Grejpfrutom, koji je dobitnik Velikezlatne medalje na Međunarodnoj selekciji kvaliteta Monde Selection2013.

Na istoj prestižnoj smotri kvaliteta u Stokholmu i Jelen Pivo osvojilo je najviša priznanja za kvalitet petnaestu godinu zaredom. U jakoj konkurekciji više hiljada testiranih prehrambenih artikala, Jelen Pivo jeosvojilo zlatnu medalju za kvalitet.

O postignutim rezultatima na tržištu i o vrhunskom kvalitetu Jelen Piva govore i brojne nagrade stručne javnosti i vodećih privrednih institucija, osvojene na domaćim i međunarodnim sajmovima. Jelen već četiri godine nosi znak kvaliteta i poverenja “Najbolje iz Srbije”. Nosilac je najviših priznanja stručnih žirija kao što su  „Brend decenije”„Moj izbor“, kao i „Najomiljeniji pivski brend u Srbiji“ 2011. i 2012. premaistraživanju agencije GfK.

Ukus Jelen Piva je rezultat tradicije duge 257 godina, a pravi se po tradicionalnoj recepturi Apatinske pivare uzimanjem najboljih sastojaka iz prirode. Unapređenje procesa proizvodnje i stalna kontrola kvaliteta doprineli su da Jelen, od lokalnog piva preraste u internacionalni brend. Zastupljeno je pre svega na tržištima susednih zemalja: Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, ali i Austrije, Švajcarske, Grčke i Italije.

Kroz kvalitet i inovacije Jelen je godinama posvećen svojim potrošačima. Takođe, veze koje gradi sa potrošačima najsnažnije su izražene kroz angažovanje na obogaćivanju kulturnog i sportskog života u Srbiji.

Koncert „Jelen časti“, koji je održan u Nišu 1. septembra pred 20.000 ljudi i na kome su nastupile legende domaće rok scene: Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out, samo je potvrdio jedinstveni imidž Jelen piva. Jelen time nastavlja tradiciju podržavanja kvalitetne muzike, gitarskog zvuka, dobre atmosfere i druženja. Od Beer Fest-a do Exit-a, preko Sabora trubača u Guči, do jedine rok emisije na domaćoj sceni – Jelen Top 10.

Osim toga, Jelen Pivo izgradio je čvrstu vezu sa sportom, prvenstveno sa fudbalskom javnošću, kroz petogodišnje pokroviteljstvo Jelen Super Lige i trogodišnje sponzorstvo fudbalske reprezentacije Srbije.

Jelen – ponosni na to što jesmo!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.