Izvan klasike – koncerti džez i pop muzike u Novom Sadu

Izvan klasike – koncerti džez i pop muzike u Novom Sadu

Lena Kovačević – sasvim posebno akustično veče

Sinagoga, 8. mart

Njen glas i njene pesme mogu se čuti širom sveta, od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra do Amerike, Afrike i Turske. Predstavljala je Srbiju na Dubai Expo 2021, s dva uspešna nastupa. Kreativni je ambasador nacionalne platforme Srbija Stvara, s kojom sarađuje na posebnim i inovativnim muzičkim projektima.

Najavljeni koncert biće muzičko putovanje, na koje će Lena Kovačević povesti publiku sa svojim muzičarima kroz svoje pesme u novim aranžmanima, specijalno napravljenim baš za ovu priliku.

Aleksandar Dujin orkestra & Nevena Reljin – veliki koncert i promocija novog albuma

Sinagoga, 11. mart

Tokom profesionalne muzičke karijere od bezmalo pola veka, nakon više od 100 autorskih instrumentalnih kompozicija koje je stvorio – novi album „Zvuci kao boje” je prvi Dujinov stvaralački iskorak u muziku sa vokalima.

Uz vokalnu solistkinju Nevenu Reljin i 18 muzičara koji su učestvovali na ovom projektu, gosti koncerta biće i Novosadski kamerni hor.

Album „Zvuci kao boje” je sinteza dosadašnjeg rada, ali i podsticaj za otvaranje novog poglavlja u stvaralaštvu autora.

Ulaznice za najavljene koncerte su u prodaji u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 9 do 13 časova, kao i na dan koncerta u holu Sinagoge od 18 časova do početka programa.

On-line rezervacije su ovde.

Cene karata: 1.200,00 dinara (za koncert Lene Kovačević) i 1.000,00 dinara (za koncert Aleksandra Dujina)