Izlazi dugoočekivani live album Obojenog Programa

Obojeni program

Promocija live albuma „Exit 2017“ ovog vikenda u DOB-u

Obojeni Program će ovog meseca objaviti svoj dugoočekivani live album. Vinilno izdanje (Odličan Hrčak – Srbija, Dallas Records – Slovenija i Hrvatska) zove se „Exit 2017“ i na njemu će se naći spektakularan nastup koji je kultni novosadski bend priredio na glavnoj bini EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u julu ove godine. Koncertna promocija albuma Obojenog Programa biće održana u sali Amerikana Doma omladine Beograda u subotu, 23. decembra.

U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je Obojeni Program bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a budući da je povod za prednovogodišnji nastup vrlo značajan i da se radi o promociji live izdanja „EXIT 2017“, Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu, u salu Amerikana Doma omladine Beograda.

U subotu, 23. decembra, njihovi gosti biće mladi beogradski sastav Vizelj. U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: „Nabrijano, besno, električno“, da „pokazuju kako se praši dobar rock and roll“, a Nikola Vranjković je za njih rekao da „imaju nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra“.

Jasno je da će 23. decembra Dom omladine Beograda biti u znaku beskompromisnog rokenrola!

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 800 dinara (do 22. decembra) i 1.000 dinara (na dan koncerta). Prodajna mesta: Eventim Serbia, DD Tickets i kafe Sikarica.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *