Ispratite 2020. godinu sa Beti Đorđević

Beti Đorđević

Ispratite 2020. godinu sa Beti Đorđević

Božidarac vas poziva na onlajn novogodišnji koncert „Beti Đorđević i prijatelji” u četvrtak, 24. decembra, u 20 časova. Registracija je besplatna.

Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini da se uvek osećamo ugodno i dirnuto prilikom slušanja njenih pesama. Ovoga puta planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadesetog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu „Počnimo ljubav ispočetka”, koji očekuje i publiku na onlajn koncertu u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima, biće savršena prilika da se zatvori prethodna godina.

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić je povodom organizacije koncerta izjavio: „Za nama je teška godina. Epidemija koja je zadesila čitav svet je promenila i način na koji ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Ipak, Božidarac i gradska opština Vračar smatraju da je neophodno da održimo tradiciju, makar i onlajn, kao i da ispratimo jednu neslavnu godinu za nama. Verujem da smo napravili pravi izbor sa fantastičnom Beti Đorđević, životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite ovog četvrtka i makar na trenutak da se prepustimo hitovima i da budemo zahvalni što smo došli do kraja ove godine. Dobro došli.”Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.