Moja Srbija

internet prodavnica domaćih proizvoda

Domaći proizvodi, koje je do sada bilo teško nabaviti, sada su lako dostupni

Udruženje Moja Srbija i kompanija Limundo su pokrenuli internet prodavnicu u kojoj će se naći veliki broj proizvoda malih proizvođača sa teritorije čitave Srbije.

Domaći džem, ajvar, med, dobro vino i rakija, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada su vam na dohvat ruke. Dovoljno je da ih naručite putem interneta, a brza pošta će ih dopremiti na vašu adresu. Procedura je jednostavna, a dostava povoljna.

Prodavnica domaćih proizvoda biće dostupna na sajtu www.MojaSrbija.rs, koji je jedan od vodećih portala u sferi domaćih proizvoda i domaćeg turizma, kao i u okviru najveće internet robne kuće u Srbiji, www.Kupindo.com.

Mali proizvođači su do sada bili ograničeni na prodaju robe u svom kraju, bez obzira na kvalitet njihovih proizvoda. Uslovi, koje su pred njih postavljali veliki trgovinski lanci, su najčešće predstavljali nepremostivu prepreku. Od sada prepreka ne postoji. I najmanja gazdinstva, koja često prave najukusnije proizvode, sada su dostupna svakom građaninu naše zemlje, ma gde se on u Srbiji nalazio.

Više od 750.000 registrovanih članova

Kompanija Limundo, koja je osnivač i vlasnik internet robne kuće www.Kupindo.com, tokom 10 godina rada postala je vodeća kompanija za internet prodaju robe, kako u Srbiji, tako i u regionu. Limundo se danas može pohvaliti sa više od 750.000 registrovanih članova. Pod okriljem ovog portala, samo tokom 2015. godine, izvršeno je preko 2.000.000 transakcija.

Samo registrovani proizvođači

U Internet prodavnici domaćih proizvoda, svoju robu će moći da ponude samo oni proizvođači koji su registrovani za proizvodnju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Svaki kupac, nakon obavljene kupovine, biće pozvan da oceni prodavca i kvalitet kupljene robe, a ocene i komentari će biti vidljivi svim posetiocima sajta.

Na taj način želimo da zaštitimo kupce od nekvalifikovanih proizvođača i od robe sumnjivog kvaliteta.

Garantovano plaćanje

Tokom dosadašnjeg rada, kompanija Limundo je razvila jedinstven sistem naplate, pod nazivom „Limundo Cash“. Ovim sistemom je kupcima olakšano plaćanje robe, a prodavcima je garantovana naplata onog trenutka kada se roba uruči kupcu. Uz to, i kupci i prodavci su osigurani „Kupindo zaštitom“, kojom kompanija Limundo garantuje da će, u slučaju prevare, snositi troškove u iznosu do 10.000 dinara.

Šta je potrebno da biste prodavali u ovoj kategoriji?

Zavisno od vrste proizvoda, prodaju mogu vršiti preduzeća, preduzetnici i registrovana komercijalna poljoprivredna gazdinstva, koji poseduju važeće dozvole za proizvodnju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Poljoprivredna gazdinstva – Potrebno je da budete upisani u Registar komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva i centralni registar objekata.

Pravno lice (preduzetnik ili firma) – Potrebno je da budete upisani u centralni registar objetaka.

Pozivamo vas da nam se pridružite

Registraciju možete izvršiti u samo 2 koraka:

1. Otvorite svoj nalog na Kupindu
– Ako ste poljoprivredno gazdinstvo otvorite nalog kao fizičko lice na linku https://www.limundo.com/Registracija/Kupindo
– Ako ste firma ili preduzetnik otvorite nalog kao firma, tako što na linku https://www.limundo.com/Registracija/Kupindo, kliknete na dugme „Firma“.

2. Na e-mail spajalica@Kupindo.com pošaljite važeće dozvole (kopija registracije poljoprivrednog gazdinstva i upis u Centralni registar objekata)

I to je sve. Naši administratori će vam dati dozvolu za unos podataka u rubriku „Hrana i piće iz Srbije“ i o tome će vas obavestiti mejlom.
Nakon toga, možete da počnete sa prodajom.

Lak pristup i unos podataka

Unos proizvoda u prodavnicu se vrši isključivo putem portala www.Kupindo.com, u kategoriju „Hrana i piće iz Srbije“ dok će kupci moći da pristupaju i pretražuju Internet prodavnicu i preko portala www.Kupindo.com i preko portala www.MojaSrbija.rs

Cilj koji ćemo dostići – direktan izvoz

Zahvaljujući novim poštanskim uslugama, koje su nam dostupne, a pre svega usluzi „Post Export“, koju nudi Pošta Srbije, uskoro ćemo moći da organizujemo direktno slanje robe iz bilo kog mesta u Srbiji u većinu gradova u svetu, po izuzetno povoljnim uslovima.

Danas u svetu živi nekoliko miliona Srba, koji su željni najlepših ukusa rodnog kraja i kvalitetnih domaćih proizvoda iz Srbije. Cilj nam je da u što kraćem periodu, putem standardizacije proizvodnje i pakovanja, dostignemo mogućnost da građani Minhena, Pariza ili Toronta, naruče i plate 10 tegli džema i ajvara, koji će im iz okoline Leskovca stići brzo, lako i jeftino na kućnu adresu.

Podrška domaćoj privredi

Udruženje „Moja Srbija“ već osam godina vodi kampanju za podršku razvoju domaće proizvodnje. Pokretanje internet prodavnice domaćih proizvoda, zajedno sa vodećim internet distributerom u regionu, predstavlja još jedan važan korak u naporima za razvoj srpske privrede.

Pravila

Pravilnik prodaje u kategoriji „Hrana i piće iz Srbije“
Uslovi korišćenja internet platformi društva Limundo d.o.o.
Uputstvo za korišćenje Kupinda
Lista nedozvoljenih ponašanja na Kupindu
Pravilnik o privatnosti
Informacije o provizijama i cenovnik

Izaberite:

svi domaći proizvodi, domaća zimnica, ajvar, kiseli krastavci, pinđur, kisela paprika, domaće slatko, domaći sokovi, sirupi, domaći džem, pekmez, marmelada, domaći med, proizvodi od meda, ostali domaći proizvodi