Go Belgrade 2018

Go Belgrade 2018

Počela promo kampanja Go Belgrade 2018

Turistička organizacija Beograda je promotivnim događajem u Sofiji započela ovogodišnju kampanju Go Belgrade 2018 u gradovima zemalja regiona i Evrope.

Juče je u centru Sofije održana pres konferencija i prezentacija turističke ponude Beograda za oko 50 predstavnika turističke privrede Bugarske. Prisutnima su se obratili Vladimir Ćurgus, ambasador Republike Srbije u Sofiji, Irena Aleksić, savetnik direktora za međunarodnu saradnju TOB, kao i Ivo Marinov, direktor TO Sofija i Bajko Bajkov, predsednik Upravnog odbora ABBTA, istakavši dobru dugogodišnju saradnju. U prezentacijama su učestvovali Uroš Parlić, direktor TO Niš, Tihana Putin iz TO Novi Sad i Đurđica Vinčić, predstavnik Er Srbije, predstavivši turističku ponudu Niša, Novog Sada i Er Srbije za tržište Bugarske. Usledili su poslovni sastanci naših i bugarskih turističkih agencija i turoperatora.

Savetnik direktora TOB Irena Aleksić dala je izjave za brojne bugarske medije među kojima je bila i Bloomberg televizija o značaju razvijanja saradnje u oblasti turizma između zemalja zapadnog Balkana. Bugarskim medijima je najavljena turistička sezona u Beogradu za 2018. i novine u ponudi naše prestonice. Takođe, dogovorena je i studijska poseta grupe novinara u Beogradu u narednom periodu koja će biti realizovana u saradnji sa Ambasadom RS u Bugarskoj i kompanijom Er Srbija.

Među učesnicima iz Srbije bili su predstavnici GO Niška Banja, TO Leskovac, sportsko turističkog centra Caribrod-Dimitrovgrad, specijalne bolnice za rehabilitaciju Prolom Banja, hotela Crowne Plaza, Belgrade, Holiday Inn, Vozarev, Slavija, Theater Belgrade, garni hotela Contact, Mark Hotel, Crystal Code apartmana, hotela Putnik Novi Sad, hotela Vojvodina, New City, Tami Residence i Eter iz Niša, MujEn Lux apartmana Kopaonik, i agencija iSerbia Travel & Events i Kompas Novi Sad

U večernjim časovima u srpskom restoranu Stefanovič u Sofiji organizovano je Beogradsko veče sa beogradskim kulinarskim specijalitetima i srpskom muzikom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *