FISH FEST 2019

Fish fest

FISH FEST 2019 – od 5. do 8. septembra

Tradicionalna gastronomsko turistička manifestacija, Fish Fest, ove godine se održava od 5. do 8. septembra na Platou kod Kule Nebojša, svakoga dana od 12 do 22 časa.

Pripremanje i služenje specijaliteta od rečne i morske ribe i mediteranskih specijaliteta predstaviće Asocijacija šefova kuvara Srbije, Kulinarska federacija Srbije i gostujući kuvari iz Crne Gore, BiH, Hrvatske i Slovenije. Svoje proizvode će izložiti proizvođači vina, sira, maslinovog ulja, začina, starih zanata, a kuvari restorana Vodenica će pripremati riblju čorbu u kazanima od 100 litara.

Tokom prvog dana festivala održan je „dan sarajevske kuhinje“ pa su kuvari iz Sarajeva pred publikom pripremali sarajevske pite, burek i ćevape. Petak je „dan mediteranskih specijaliteta“. U subotu će se održati takmičenje mladih kuvara, dok će se u nedelju takmičiti profesionalci u kuvanju riblje čorbe.

U večernjim časovima svakog dana posetioce očekuje bogat muzički program, kada će uživati u koncertima grupa Apsolutno romantično, Ođila, Rok lavirint, Nikole Grbića i Tinitus benda.

Ulaz je slobodan.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *