Finale prazničnog specijala „EXIT TO 2021”

EXIT TO 2021

Finale prazničnog specijala „EXIT TO 2021”

Svetske premijere nezaboravnih setova Nine Kraviz i Amelie Lens sa zatvaranja Dance Arene 2018. i 2019. godine, te VR žurka u saradnji sa jednim od vodećih nemačkih klubova Bootshaus uz nastup DJ dua andhim, deo su ekskluzivnog programa finala prazničnog specijala „EXIT TO 2021”.

NINA KRAVIZ – Četvrtak, 14. januar, 20.21

Nakon što je godinu dana ranije zatvorila festival te doprinela tome da EXIT za svoje izdanje iz 2017. godine dobije titulu najboljeg evropskog festivala, Nina Kraviz u julu 2018. vratila se svojoj drugoj kući i još jednom dobila čast završnog seta. Tog letnjeg jutra, prepun rov Dance Arene je ovacijama pozvao na bis koji je Nina obeležila kultnom trakom „Ghetto Kraviz”. Snimak ovog izuzetnog nastupa po prvi put će javno biti prikazan u četvrtak, 14. januara u 20:21 i najaviti njen novi dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu za veliku proslavu 20. rođendana EXIT festivala.

AMELIE LENS – Petak, 15. januar, 20.21

Nastup Amelie Lens na Dance Areni 2019. godine ostao je pored izuzetnog seta, upamćen i po tome kada je ova tehno diva, inspirisana zajedničkom istorijom grupe The Prodigy i Exita, na samom kraju pustila pesmu „Firestarter”, u čast preminulog pevača grupe Keitha Flinta, što je izazvalo oduševljenje cele publike. Zanimljivo je da je ovo ujedno i poslednja pesma koja je do danas puštena u okviru EXIT festivala. Svetska premijera strima biće emitovana u petak, 15. januara sa početkom u 20.21.

Snimci setova Nine i Amelie moći će da se pogledaju na fejsbuk stranici i jutjub kanalu EXIT festivala.

Unique VR clubbing experience

EXIT x Bootshaus pres. Andhim – Subota, 16. januar, 18.00

Vodeći nemački klub Bootshaus na DJ mag listi pokrenuo je nedavno svoje virtuelno izdanje, a ovom prilikom će sa EXIT festivalom biti domaćin nastupa nemačkog DJ dvojca andhim. U subotu, 16. januara u 18.00, najnoviji šou povešće ljubitelje kvalitetnog house zvuka u virtuelni klub Bootshaus u okviru inovativne aplikacije Sansar. Gosti širom sveta moći će da uđu u prostor, prilagode svoje lične avatare i prepuste se, ne samo nastupu glavnih zvezda, nego i druženju sa drugim posetiocima, pa čak i u uživanju u pićima u baru. Glavne klupske prostorije tačno su replicirane u virtuelnom okruženju, a publika može očekivati istu atmosferu po kojoj je Bootshaus poznat.Virtuelna žurka iz Bootshausa biće besplatna i moći će da se prati pomoću VR naočara na Sansarovoj platformi na ličnim računarima, na svim uređajima koji koriste Sansarovu aplikaciju, na Twitch kanalu Bootshausa, te na sajtu EXIT festivala.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su: David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *