mi2012-dopU Beogradskom dramskom pozorištu, od 21. do 23. septembra, održaće se Festival kvaliteta Srbije, u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda.

Tokom Festivala, građani će moći da se informišu o najboljim srpskim proizvodima i brendovima, o najodgovornijim kompanijama, kao i o akcijama koje Udruženje „Moja Srbija“ sprovodi u cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje i ulaganja u unapređenje kvaliteta domaćih proizvoda i usluga.

U petak, 21. septembra, biće priređena svečana dodela priznanja „Moj izbor“ za društveno najodgovornije kompanije u Srbiji, dok će 22. i 23. septembra biti organizovane besplatne pozorišne predstave, na kojima će, umesto plaćanja karata, gledaoci biti pozvani, da po svojoj želji, daju prilog u humanitarne svrhe.

Cilj dodele priznаnjа „Moj izbor“ zа oblаst društveno odgovornog poslovаnjа jeste podsticаnje privrednih subjekаtа koji posluju u Srbiji dа ulаžu u očuvаnje životne sredine, u rаzvoj zаjednice u kojoj posluju, kаo i dа doprinesu poboljšаnju životа svojih zаposlenih, njihovih porodicа i društvа u celini.

Priznanje „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove je prvi put dodeljeno 2010. godine. Zahvaljujući činjenici da se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, već prve godine je postalo veoma cenjeno priznanje među srpskim privrednicima.

Festival kvaliteta Srbije i dodela priznanja „Moj izbor“ su deo kampanje „Srbija ima kvalitet!“, koju već četiri godine sprovodi Udruženje „Moja Srbija“, uz podršku Privredne komore Beograda.