EXIT ovog leta na tri kontinenta

Exit

EXIT ovog leta na tri kontinenta

Nakon Srbije i Amerike, EXIT stiže i u Bugarsku i Kinu

Nakon najave premijernog dolaska u vodeći američki klub Space Majami, EXIT se u dva različita formata širi na još dve zemlje, povećavajući time svoju prisutnost na čak tri kontinenta – Evropi, Americi i Aziji! U multimilionskom kineskom gradu Changsha, EXIT je ostvario franšiznu saradnju s klubom koji će se zvati EXIT Effinity i u kojem će u narednih godinu dana biti realizovani brojni programi. Nakon Crne Gore, Hrvatske, Rumunije i Gruzije, Bugarska postaje dom novog Exitovog festivala Sunland, koji će biti smešten na prelepoj plaži Perla, na obali Crnog mora. Ove sjajne vesti stižu u godini kada EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula slavi dve decenije postojanja uz nastupe svetskih i regionalnih zvezda, kao što su: David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

EXIT porodica bogatija je za tri člana. EXIT je u Changsha, glavnom gradu kineske provincije Henan u Kini, ostvario saradnju s noćnim klubom koji će se zvati EXIT Effinity i u kojem će u narednih godinu dana realizovati brojne programe. Changsha je među prvim istorijski i kulturno poznatim kineskim gradovima koji su odabrali otvaranje prema svetu, a u ovom gradu živi čak osam miliona ljudi. Exitova ideja se ovde ne završava – u planu je i pokretanje festivala u Kini.

Bugarska je poznata kao zemlja iz koje od samog početaka na EXIT dolazi ogroman broj vernih fanova, zato je potpuno prirodno da EXIT dođe kod njih. Od ove godine predivna plaži Perla postaje baza trodnevnog festivala Sunland, planiranog od 29. do 31. jula, dok će prvi izvođači biti objavljeni uskoro. Sunland se time pridružuje velikoj Exitovoj festivalskoj porodici, u kojoj su Sea Dance u Crnoj Gori, Sea Star u Hrvatskoj, No Sleep u Srbiji, Revolution u Rumuniji i F84 u Bosni i Hercegovini.

Na američkom kontinentu EXIT je započeo saradnju i s jednim od vodećih svetskih klubova, epicentrom elektronske muzike – klubom Space u Majamiju. Na velikom događaju u samom centru floridske metropole 20. juna će nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori. Space Majami je višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru International Dance Music Awards-a.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.