Dobro jutro margarin – svi ga vole na svoj način

Dobro jutro margarin - DijamantTradicija najpoznatijeg Dijamantovog brenda, Dobro jutro, datira još od 1980. godine. Prateći tehnološke inovacije, aktuelnosti sa svetskih tržišta i negujući kvalitet, Dijamant je osvojio tržište margarinima, koji su veoma brzo postali omiljeni među potrošačima. Mnoge generacije potrošaša, pamte Dobro jutro kao deo svog detinjstva i odrastanja.

Danas se bez margarina Dobro jutro, ne može zamisliti dobar doručak. Pored svoje nutritivne vrednosti, ovi margarini su obogaćeni vitaminima i ne sadrže trans masti. Višegodišnje ulaganje u tehnologiju, doprinelo je da Dijamant svojom paletom margarina, zadovoljava kriterijume svetskog tržišta, a moderan dizajn je nešto po čemu je Dobro jutro takođe prepoznatljiv. Kao najveći proizvođač soft margarina u Srbiji, Dijamant ima velika tržišna učešća i u susednim zemljama.

Prvi margarin koji se pojavio na tržištu pod nazivom Dobro jutro, bio je Mlečni margarin koji sadrži 60 odsto masnoće i obogaćen je vitaminima A, D i E. Osluškujući potrebe svojih potrošača, Dijamant je kreirao i Dobro jutro Dijet, polumasni margarin. On sadrži 40 odsto masnoće i ima malu kalorijsku vrednost. Samim tim, pogodan je za dijetetsku ishranu i obogaćen je vitaminima A, D i E i preporučuje se svima koji vode računa o zdravlju. Izrađen je od suncokretovog ulja i masti biljnog porekla, pa je pogodan za vreme posta.

Šireći svoju paletu proizvoda, usklađenu potrebama savremenog potrošača Dijamant kreira i Dobro jutro Light margarin koji ima najniži procenat masnoće, svega 25 odsto, pa je samim tim i njegova kalorijska vrednost smanjena. Margarin Junior, namenjen je najmlađima, obogaćen sa 6 vitamina, a sadrži i kalcijum. Njegov biološki sastav, zadovoljava nutritivne potrebe dece u razvoju. Kao i svi ostali Dobro jutro margarini, ne sadrži trans masne kiseline.

Prateći potrebe svojih potrošača, tim stručnjaka iz Dijamanta početkom 2013. godine, pokreće ideju da napravi novi margarin, namenjem savremenoj ženi koja vodi računa o svom zdravlju, fizički je aktivna i hrani se na zdrav način. Tako je nastala receptura za novi Dobro jutro margarin, pod nazivom Fit, koji ima smanjeni udeo masti u sastavu, sadrži jogurt, kalcijum, A, D i E vitamin. FIT sadrži vitamine A i D, koji pospešuju mnoge metaboličke procese, kao i vitamin E koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Zahvaljujući margarinu Dobro jutro Fit, od sada je damama omogućeno da pazeći na zdravlje, uživaju i u ukusnim zalogajima.

Tradicija poslovanja Dijamanta, nalaže stalno ulaganje u nove tehnologije i konstantnu brigu o potrošačima. Novi proizvod iz porodice Dobro jutro, Fit margarin, ukazuje da Dijamant prati potrebe svojih potrošača, i poslujući po evropskim standardima, pruža našem tržišu najkvalitetnije proizvode.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *