Villa Bella Vista
Villa Bella Vista Divčibare je moderan i ekskluzivan apartmanski objekat kategorisan sa četiri zvezdice, namenjen za odmor, uživanje i rekreaciju.

Kontakt:
Naselje Narcis polje bb, 14204 Divčibare
Tel: 014/35-77-583 ► Klikni i pozovi
Mob: 064/986 74 51 ► Klikni i pozovi
Mob: 063/50 32 54 ► Klikni i pozovi
E-mail: info@villabellavista.rs
www.villabellavista.rs

Vaučeri za odmor u Srbiji: DA

Opis

Villa Bella Vista Divčibare je moderan i ekskluzivan apartmanski objekat kategorisan sa četiri zvezdice, namenjen za odmor, uživanje i rekreaciju. Svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo ispunjeno prijatnim i ugodnim trenucima. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji pored glavnog magistralnog puta, u delu Divčibara poznatom po ruži vetrova i najblagotvornijem vazduhu za lečenje i oporavak. Bella Vista raspolaže sa dva lux apartmana i dva studio apartmana.

Lux apartman broj 1 i broj 2 su lepo dizajniran i moderno opremljeni. Imaju odvojenu i prostranu spavaću sobu sa francuskim ležajem, veliku dnevnu sobu sa četiri ležaja i garniturom za sedenje, šankom i veliku zastakljenu terasu sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na lepote Divčibara..
Studio apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, zastakljenu terasu sa garniturom za sedenje, TV, besplatan Wi-Fi, sobni bicikl i kapaciteta su do četiri osobe. Tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor i učiniti vaš boravak posebnim iskustvom.

Gosti mogu koristiti besplatan Wi Fi internet velike brzine u celom objektu. Villa Bella Vista poseduje dvorište u kojem se nalazi roštilj, pečenjara. U zavisnosti od godišnjeg doba, gostima su na raspolaganju trampolina, stoni tenis, stoni fudbal, mini vrtić za decu (klackalice, vrteške, ljuljaške).

Parking mesto je obezbeđeno za svaku smeštajnu jedinicu.
Centralno grejanje dostupno je 24 časa.
Besplatno uslužno dovozimo/odvozimo goste od autobuske stanice u centru Divčibara do Villa Bella Viste i natrag.

Bella Vista ima domaćine koji su na raspolaganju gostima u svakom trenutku. Za svoje goste Villa Bella Vista poseduje bunar dubine 120m i svojim gostima obezbeđuje uredno vodosnabdevanje i vodu za piće visokog kvaliteta.
Svakom gostu na raspolaganju su tri velika i dva mala peškira koji se menjaju svaki treći dan. Posteljina se menja svaki četrvrti dan, a po potrebi i ranije. Gostima je na raspolaganju i usisivač, a po potrebi i veš mašina.

 

Sadržaj

  • Tip objekta – Kuća za odmor
  • Ležajeva – 20
  • Apartmana – 4
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Internet – da
  • Parking – da
  • Sportski program – ima spoljnu igraonicu za decu
  • Bankomat u blizini – da
  • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Naselje Narcis polje bb, 14204 Divčibare
Tel: 014/35-77-583 ► Klikni i pozovi
Mob: 064/986 74 51 ► Klikni i pozovi
Mob: 063/50 32 54 ► Klikni i pozovi
E-mail: info@villabellavista.rs
www.villabellavista.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju: