Moja Srbija

Dingospo Dali

Dingospo Dali vam daje Srce

Alternativni bend Dingospo Dali objavio je singl i spot „Srce” sa aktuelnog albuma „O nečemu lepom”. Pevačica i autorka stihova Sandra Vidojević objašnjava „Srce” kao pesmu koja se „zaštitnički odnosi prema svojim snovima, željama i svom unutrašnjem svetu”.

Spot za pesmu „Slabost” bio je najavni spot za ove zime objavljeni album „O nečemu lepom” (izdavač Long Play), tokom pandemičnog proleća usledio je i drugi, u samoizolaciji snimljeni, video „Teheran”, a sada stiže „Srce” kao treći singl.

„S obzirom na okolnosti i težak period za muziku rešili smo da što je više moguće sami radimo na spotovima”, kažu Dingospo Dali. Spot za pesmu „Srce” sniman je u beogradskom studiju „Sova”, uz pomoć Stefana Vacića i Simona Tsubote, a za montažu su bili zaduženi Dingospo Dali gitarista Nikola Mišić i njegov bivši kolega u bendu Miloš Kasalović. Uz to, Nikola Mišić planira da uskoro spremi spot za još jednu pesmu sa drugog albuma.

Dingospo Dali su se predstavili debi albumom „Sve dok mislim da je ovo drugi svet” (2017 Long Play), sa koga su se izdvojile naslovna i pesme „Ne pitaj se”, „Pelin”, „Ona”, „Sa krova” i „U podzemlju”, a početkom ove godine objavljen je i novi album „O nečemu lepom” (2020 Long Play).

Foto: Bad Memory Music