Dijamant ulje – Šampion kvaliteta

dijamant

Dijamant

Jestivo rafinisano ulje suncokreta proizvodi se u pogonimakompanije Dijamant još od davne 1938. godine, kada je 90 radnika prerađivalo 25 tona suncokreta i proizvodilo 6 tona ulja dnevno. Tokom perioda dugog skoro osam decenija, usred banatske ravnice, u pogonima u Zrenjaninu proizvodila se ova važna životna namirnica. Vremenom su se količine proizvedenog ulja višestruko povećavale iz decenije u deceniju, unapređivala se tehnologija u skladu sa aktuelnim dostignućima u nauci, unapređivalo se i menjalo pakovanje. Ono što je kroz sve ove decenije ostalo nepromenjeno, to je – vrhunski kvalitet.

Dijamant jestivo rafinisano ulje prvi je prehrambeni proizvod koji je stekao pravo na korišćenje znaka kvaliteta Najbolje iz Vojvodine.Proizvodi se postupkom rafinacije suncokretovog ulja, dobijenog iz najkvalitetnijeg semena suncokreta. Visok procenat nezasićenih esencijalnih masnih kiselina, vitamina E i drugih prirodnih sastojaka svrstava Dijamantovo ulje u grupu proizvoda koji blagotvorno utiču na zdravlje, tako da se može koristiti u pripremi velikog broja toplih i hladnih jela.

Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje potrošači širom Srbije su dve godine za redom birali za omiljeno domaće ulje u okviru istraživanja koje je sprovelo udruženje “Moja Srbija”.  Ovom nagradom Dijamatovo ulje potvrdilo je tradicionalno visok kvalitet i primenu savremenih svetskih trendova u proizvodnji hrane. Vrhunski kvalitet, dopadljiv dizajn i prepoznatljivost na tržištu svrstavaju Dijamantovo suncokretovo ulje u grupu najuspešnijih brendova u Srbiji.

Godinama unazad kompanija Dijamant dobija nagrade i uvažena priznanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Tako je i na 79. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, priznanje – Veliki šampionski pehar stigao kao nagrada za  konstantno visok kvalitet svih proizvoda i za stalnost učestvovanja na ocenjivanju, dok je Dijamant rafinisano suncokretovo ulje ponelu titulu Šampion kvaliteta u robnoj grupi jestivih ulja, biljnih masti i srodnih proizvoda.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.