„Dani Vojvodine” u Banjaluci

Sombor - Dani Vojvodine

„Dani Vojvodine” u Banjaluci

Turistička organizacija Vojvodine organizovala je manifestaciju „Dani Vojvodine” u Banjaluci, u periodu od 10-13. novembra 2021. godine.

U sredu, 10. novembra 2021, ispred Krajiške kuće u Banjaluci, od 12 do 16 časova, Turistička organizacija Vojvodine u saradnji sa turističkim organizacijama Sombor, Inđija, Vršac, Bačka Palanka, Subotica, Nova Crnja i Kikinda predstavila je kompletnu turističku ponudu Vojvodine. Posetioci su imali priliku da u okviru ovog događaja degustiraju tradicionalne vojvođanske specijalitete.

Iste večeri u hotelu Palas organizovano je „Vojvođansko veče” za predstavnike iz medijskog, političkog i poslovnog života Republike Srpske.

U četvrtak, 11. novembra 2021. godine, Turistička organizacija Sombora predstavila se i na Međunarodnom sajmu lova, ribolova, ekologije i sporta LORIMES 2021.

Predstavljanje grada Sombora na ovoj manifestaciji, pored Turističke organizacije grada Sombora, svojim proizvodima su upotpunili pčelarsko udruženje Periškić, vinarija Vučji podrum, sir Stokuća, a izlagačima bili dostupni proizvodi udruženja Lavangrad, kao i domaća monoštorska paprika.

Pored autentične gastronomske ponude grada, posetiocima je prezentovana i celokupna turistička ponuda grada i okoline.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.