Moja Srbija

Šumska bića

Čarobna jesen u Edukativnom centru Sveznalica

Sveznalica otvara poziv da u subotu, 24. septembra, u periodu od 10 do 12 časova, učestvujete u prvoj u nizu stvaralačkih radionica koje imaju za cilj da probude kreativnost i nauče decu da trud može stvoriti neverovatne kreacije

Odri Hepbern je jednom rekla „Pariz je uvek dobra ideja”, kao i „Zapamti, kad god ti zatreba ruka za pomoć, naći ćeš jednu kod sebe. Kako stariš, shvatićeš da imaš dve ruke: jednu da pomogneš sebi, drugu da pomogneš drugima”. Ali, dok smo mali, ruke su produžetak naše mašte. Mogu čitav svet da naprave.

Ana Pavlić radi godinama unazad sa decom, a od ove subote, 24. septembra, usmeriće njihovu maštu ka izradi raznih šumskih bića od grančica, kestenja, šišarki, žireva, oraha, kore od drveta…

Sovice od šišarki, lutke od kestenja, kućica za šumske prijatelje… Sve to, i mnogo toga drugog, možete sami napraviti u okviru radionice Sveznalice. Kad se male ruke slože, sve se može!

Radionica je namenjena deci uzrasta od 8 do 12 godina. Cena radionice iznosi 2.000 rsd. Sav materijal i oprema su uključeni u cenu. Rezervišite svoje mesto.