CARNEX osvojio Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet

Carnex Novosadski sajam

Proizvodi industrije mesa CARNEX nagrađeni na poljoprivrednom sajmu

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, najznačajnoj manifestaciji ovog tipa u regionu, i ove godine industrija mesa Carnex dobila je Veliki šampionski peharza vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda. Ova nagrada je još jedna potvrda da je Carnex omiljeni brend potrošača i već 60 godina sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

Ova nagrada je još jedna potvrda da je Carnex lider na tržištu. Zahvaljujući vertikalno integrisanom procesu, imamo potpunu kontrolu ne samo proizvodnog procesa, već kompletnu kontrolu kvaliteta – od proizvodnje stočne hrane do gotovog proizvoda i otpreme. Šampioni kvaliteta su naše tradicionalne recepture, ali i Selection kokošija pašteta, potpuno nov proizvod napravljen od najboljih komada mesa. Uvodimo inovacije i razvijamo inventivne recepture kako bismo izašli u susret različitim potrebama naših potrošača, izjavila jeTamara Penjić, izvršna direktorka Industrije mesa Carnex.

Ocenu Šampion kvaliteta grupe proizvoda osvojili su omiljeni proizvodi potrošača: Selection kokošija pašteta, mesni narezak, goveđi gulaš i panceta slajs. Velika zlatna medalja za kvalitet pripala je Carnex jetrenoj pašteti, pašteti od tune, pašteti sa šunkom, grill kobasici, mesnom prelivu za špagete, viršlama Smazalice i svinjskoj masti.

Industrija mesa Carnex osvojila je još i 20 zlatnih i 9 srebrnih medalja za kvalitet proizvoda u različitim kategorijama.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *