C senf u novom praktičnijem pakovanju

C senf

C senf u novom pakovanju

Kompanija Nestlé proširila je asortiman C senfa delikates novim praktičnijim pakovanjem od 280 grama koji je od sada dostupan u kesi sa zatvaračem. Ljubitelji C senfa delikates će od sada moći da uživaju u lakšem i jednostavnijem korišćenju, jer ovakav format pakovanja omogućava da se duže sačuva kvalitet ukusa i uopšte trajanje svežine ovog proizvoda. Ono što posebno ističe senf ove robne marke je to što je bez glutena i bez konzervansa.

Podaci istraživanja o navikama potrošača u Srbiji pokazali su da su korisnici veoma lojalni tradicionalnom C senfu delikates i najčešće ga koriste kao dodatak jelima od mesa, u sendvičima, salatama ili sosovima, jer uživaju u njegovom prepoznatljivom ukusu i njime upotpunjuju ukus obroka. Nezamenljiv je deo porodičnih trpeza, tako da se njegova potrošnja tokom praznika ili proslava znatno povećava.

Dobar deo proizvoda C asortimana sa višedecenijskom tradicijom postali su deo Nestlé porodice krajem 2012. godine, i odlikuje ih visoki kvalitet sirovina, odličan ukus i raznovrsnost ponude. U kulinarskom asortimanu C proizvoda, pored C senfa delikates nalaze se i senf sa renom kao i pikant senf.

 

 

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.