Budi volonter na Šestom međunarodnom festivalu saksofona – BelgradeSAXperience 2019.

saxperience

Budi volonter na Šestom međunarodnom festivalu saksofona – BelgradeSAXperience 2019.

Šesti međunarodni festival saksofona – Belgrade SAXperience biće održan od 2. do 5. oktobra u Beogradu.

Svi koji žele da budu deo Belgrade SAXperience tima i svojim radom i organizacijom doprinesu uspešnoj realizaciji festivala mogu da se prijave do 15. septembra na nadja@belgradesaxperiene.com. Potrebno je navesti ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, kao i kratak opis prethodnog iskustva.

Volonterski tim biće podeljen na 4 sektora:

Domaćin na koncertima – aktivnosti u koncertnim dvoranama vezane za doček publike, od pregleda karata do usmeravanja i sprovođenja u festivalskom prostoru;

Domaćin izvođača – briga o izvođačima za vreme njihovog boravka u Beogradu;

Organizacija – aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa;

Koordinacija – aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica, kao i ostalog pratećeg programa festivala.

Festival Belgrade SAXperience je do sada ugostio preko 50 najeminentnijih saksofonista iz 11 zemalja, inicirao 7 premijera i preko 40 koncerata. I ove godine na festivalu će nastupiti najznačajnija svetska i domaća imena saksofona koji će u toku festivala održati i svoje majstorske radionice.

Belgrade SAXperience je specifičan po tome što prati savremene tokove i nastoji da dopre do najširih slojeva publike, pa tako osim klasičnih koncerata u najvažnijim beogradskim dvoranama, publika ima priliku da prisustvuje dnevnim nastupima najmlađih saksofonista na otvorenom i večernjim klupskim svirkama sa popularnim repertoarom za saksofon. Pored bogatog programa f festival inicira i premijere domaćih kompozicija i uspostavlja i razvija međunarodnu saradnju naših umetnika.

Više na belgradesaxperience.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *