Briga o mojima – sveže pripremljeni kvalitetni obroci za vaše najmilije

brigaomojima

Briga o mojima – sveže pripremljeni kvalitetni obroci za vaše najmilije

BRIGA O MOJIMA

Koncept projekta je osmišljen u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, tako da se odgovori na sve zahtevniji način života u kome se kvalitetno vreme i briga koje bismo posvetili našim bližnjima nekada čine kao želja koju nije uvek lako ispuniti. Briga o mojima” je karika koja nedostaje na putu ostvarenja te želje.

Ideja projekta je da se pomogne svima onima koji žive u inostranstvu i žele da se na svakodnevnom meniju njima dragih osoba koje žive u Beogradu, nađu sveže pripremljeni kvalitetni obroci, bilo u vidu jela koja se pripremaju u okviru dnevne ponude, bilo u vidu posebno pripremljenih jela za potrebe osoba koje imaju određena medicinska stanja.

IZVOR

Na ovom putu sarađujete sa iskusnim kuvarima, nutricionistom i konsultantom, koji će Vam uvek pomoći savetima, ali i povratnom informacijom o Vama dragoj osobi.

FONDACIJA ANA I VLADA DIVAC

„Svesni smo činjenice da mnogi naši sugrađani, posebno oni najstariji, ne mogu sebi da priušte redovan obrok. Kroz saradnju sa Fondacijom, ‘Briga o mojima’ besplatno će stići do starih koji žive na rubu siromaštva i bore se za svaki obrok. Sve naše klijente, kao i one koji to još nisu, pozivamo da kroz donacije Fondaciji, omoguće besplatni obrok dodatnom broju starih.”

Izvor: https://fondacijadivac.civicatalyst.org/civicrm/mailing/view?reset=1&id=780Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.