Besplatni programi ovog vikenda u Beogradu

besplatni programi u Beogradu

Bioskop na otvorenom, džez numere, dečije predstave i radionice i bogat kulturno-umetnički program i ovog vikenda u Beogradu

LETO U SKADARLIJI
Petak, 4. avgust, od 19 do 20 časova

Kulturno-umetnički program koji izvode poznati beogradski glumci sačinjen je od niza anegdota, skečeva i priča osmišljenih da na humoristički i što autentičniji način prikažu boemski život Skadarlije početkom 20. veka.

POD KROŠNjAMA TOPČIDERSKOG PLATANA
Subota, 5. avgust, od 12.30 do 14.30 časova, Topčiderski park

Kostimirani glumci u ulogama značajnih ličnosti iz 19. veka prikazaće način života srpskog društva iz tog perioda i podsetiti da je na ovom mestu stvarana istorija Srbije i Beograda.

U hladu najstarijeg parka u Beogradu svoju životnu priču i priče Beograda iz tog perioda ispričaće glumac Milan Milosavljević u liku kneza Miloša i Nataša Popovska u ulozi kneginje Ljubice, uz starogradsku muziku i splet građanskih igara. Jelena Mit pevaće starogradske pesme, dok će Umetnički centar „Talija” izvesti splet građanskih igara.

DEČIJE LETNjE IGRE
Subota i nedelja, od 15 časova, Topčiderski park

Program obuhvata dečije predstave, sportsko-rekreativne radionice i takmičenja, likovne i muzičke radionice, animacije za najmlađe i druge sadržaje za decu.

MUZIČKI PROGRAM NA CVETNOM TRGU
Subota, 5. avgust, 20-21.30 časova

Nastupaju Zoran Branković na klasičnoj gitari i Boris Lemajić na džez gitari. Na repertoaru su popularne melodije posvećene Beogradu, džez numere i poznati muzički hitovi.

U izlogu info centra na Cvetnom trgu posetioci će moći da vide izložbu umetničkih fotografija, postera i plakata mladih umetnika Dizajnerske škole u Beogradu, na temu starog Beograda.

BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN – SRBIJA KROZ IGRU PESMU
Subotom od 20.30, Dečiji kulturni centar Beograda

Umetnički centar „Talija” svake subote od 20:30 organizuje jednočasovni kulturno-umetnički program „Srbija kroz igru i pesmu“ namenjen stranim i domaćim turistima u Beogradu. Program će se održavati do 01. novembra 2017. godine u Dečjem kulturnom centru (Takovska 8, Beograd).

Kupovinom zajedničke karte turisti i Beograđani mogu uživati u vožnji otvorenim autobusom u svim redovnim terminima, tri puta dnevno svakog dana u nedelji, i u folklornom nastupu UC „Talija“. Karte po ceni od 1800 dinara mogu se kupiti u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5, agenciji BS Turs kao i u otvorenom autobusu pre same vožnje.

OPEN AIR CINEMA
Četvrtak, petak i subota, Tašmajdanski park i Sava promenda, 21 čas

Tašmajdanski park:
Četvrtak, 21 čas: Koncert: Slavko Nikolić
Petak, 21 čas: „Falling for Grace“
Subota, 21 čas: „Kako je propao rokenrol“

Sava Promenada:
Četvrtak, 21 čas: „Višnja na Tašmajdanu“
Petak, 21 čas: „Nije lako sa muškarcima“
Subota, 21 čas: „Margin Call“

LETO NA GARDOŠU
04.avgust, 21:00 „SVLAČENjE“, igraju: Jelica Sretenović i Katarina Žutić
05.avgust, 21:00 „DOBRA STARA VREMENA“ – kabare, igraju: Rade Marjanović i Srđan Bubalo. Gosti: Snežana Savić i Ljiljana Stjepanović
06.avgust, 20:30 „KO PRIRODU PRLjA IMA DA NADRLjA“, dečija predstava


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *