Besplatan kurs web dizajna za nezaposlene žene

Besplatan kurs web dizajna za nezaposlene žene

Besplatan kurs web dizajna za nezaposlene žene

Božidarac Digital vas poziva na besplatan kurs web dizajna za žene, koji kreće u drugoj polovini marta. Direktor Centra za obrazovanje i kulturu Božidaraca Vladimir Kljajić je ovim povodom izjavio: „Želimo da iskoristimo Međunarodni dan žena da ojačamo nezaposlene žene i to pre svega u indrustriji koja se često posmatra kao ’muška’, kao i cela IT scena, a sve u cilju kreiranja društva koje je jednako i pravednije”.

Kurs web dizajna će se realizovati online, potrebno je samo da imate kompjuter ili telefon sa koga ćete da pratite nastavu. Predviđena dinamika je dva puta nedeljno, ukupno 22 školska časa. Nije potrebno određeno predznanje i ohrabruju se sve nezaposlene žene da iskoriste priliku i steknu nova znanja i veštine. Prijavu jednostavno možete izvršiti na linku ovde ili na sajtu bozidaracdigital.rs. Prijava je otvorena do 14. marta do ponoći.

Šta ćete naučiti: Savladaćete izvanredan sistem za upravljanje sadržajem (CMS), dovoljno je moćan i fleksibilan da stvori gotovo bilo kakav blog ili web stranicu koju možete da zamislite. Međutim, ogromni svet web dizajna u početku može izgledati zastrašujuće, ali mi smo tu da vam pomognemo da sa lakoćom savladate veštine koje će vam pomoći u kreiranju sajta kroz praktičan rad. Otkrićete kako da koristite program za kreiranje stranica i postova, dodavanje slika i video zapisa, promenu izgleda i iskustva korisnika sajta, kao i dodavanje prilagođenih funkcija. Takođe ćete naučiti da koristite onlajn administrativno područje i dozvolićete posetiocima na mreži da komentarišu vaše članke, popunjavaju obrasce i aplikacije. Pored toga kurs izdvaja i to što je fokus, pred svega, i na dodacima (engl. Plugin) za povećavanje funkcionalnosti vašeg sajta ili sajta vašeg budućeg klijenta. U takozvanoj administrativnoj sekciji na kursu se obrađuje gotovo sve. Na kraju ovog kursa moći ćete sa sigurnošću da pravite web sajtove. Redovna cena kursa je preko dvanaest hiljada dinara.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.