Beogradski manifest od 26. do 28. maja

Beogradski manifest

Treći Beogradski manifest od 26. do 28. maja na Kalemegdanu

Festival manifestacija, destinacija i degustacija Beogradski manifest održaće se od 26. do 28. maja na Kalemegdanu. Predstojeće izdanje festivala je treće po redu, a, kao i prethodnih godina, Beogradski manifest će biti podeljen u više zona sa različitim programskim sadržajima.

Tako će u zoni Aduti Srbije posetioci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom i tradicionalnim vrednostima više od 60 srpskih opština, kao i da uživaju u njihovom bogatom muzičkom i plesnom programu, dok će se, pored domaćih, u zoni Stvaran svet oko nas posetiocima predstaviti i turističke organizacije iz regiona i Evrope (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Slovenija, Turska).

U dečijoj zoni Mašta može svašta najmlađi posetioci festivala moći će da učestvuju u brojnim radionicama i da se druže sa vršnjacima, klovnovima i mađioničarima, a u zoni posvećenoj konjičkom sportu imaće priliku i da se oprobaju u jahanju. Za muškarce je rezervisana zona Hedonizam jača organizam, dok će dame imati priliku da uživaju u izložbama poznatih modnih kreatora.

U Svetu dobre hrane predstavljaće se srpska tradicionalna jela, uz mogućnost degustacije za posetioce, a u bioskopu na otvorenom publiku očekuju brojne filmske projekcije.

Ulaz na ovogodišnji Beogradski manifest biće slobodan. Radno vreme festivala je od 16 do 21 čas u petak, 26. maja, a 27. i 28. maja od 12 do 21 čas.

Foto: www.beogradskimanifest.rs


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *