Beogradska zima: Koncert rok i pop legendiBeogradska zima: Koncert rok i pop legendi

Petak, 30. decembar, u 20 časova, Plato ispred Muzeja savremene umetnosti

U okviru manifestacije Beogradska zima, Grad Beograd i Dom omladine Beograda, 30. decembra, svim ljubiteljima rok i pop muzike poklanjaju vrhunski besplatni koncertni program na platou ispred Muzeja savremene umetnosti, na Novom Beogradu. Od 20 časova nastupiće neki od najpoznatijih bendova iz zemlje i regiona: Kanda, Kodža i Nebojša, Nikola Pejaković Kolja, Vlatko Stefanovski i Kerber.

Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od najboljih beogradskih sastava iz devedesetih, grupa čija poetska vizija gradskog života greje srca već generacijama.

Nikola Pejaković Kolja jedinstvena je pojava na sceni, a publika ga je zavolela zbog ličnog stava i specifičnog humora kojim opisuje stvarnost oko nas.

Vlatko Stefanovski je legenda, gitarista koji spada u najbolje svih vremena sa ovih prostora, sa uspešnom karijerom od skoro 50 godina.

Kerber je sastav koji je svojevremeno stvarao hard-rok zvuk u našoj zemlji, a u njihovom brzom ritmu uz glasne električne gitare će se završiti ovo koncertno veče.

Svako od pomenutih imena garantuje dobar provod svojom dugogodišnjom karijerom i velikom pesmaricom sastavljenom od hitova koje znaju generacije. To je više nego dovoljan razlog da se 30. decembra zaputite ispred Muzeja savremene umetnosti, na najbolju prednovogodišnju žurku u gradu.