Beograd prvi put domaćin IPRA konferencije

IPRA

PR stručnjaci iz celog sveta gosti u Beogradu

Više od 20 stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija iz celog sveta – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) proteklog vikenda se okupilo u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017.

Stručnjake iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Srbije, Austrije, Filipina, ugostila je agencija Blumen uz podršku Turističke organizacije Beograda i Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Gosti su tokom boravka u Beogradu imali priliku da obiđu i različite znamenitosti našeg grada i najpoznatije turističke lokacije: Beogradsku tvrđavu, Skadarliju, Kosančićev venac, Savamalu, Terazije, Crkvu Svetog Marka, Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle…

O svojim utiscima o našoj prestonici, istoriji, kulturi, tradiciji i gastronomiji aktivno su izveštavali na društvenim mrežama, a pozitivne komentare i fotodokumentaciju ovih izuzetno uticajnih ljudi u poslovnom i privatnom okruženju u svojim zemljama, za samo nekoliko dana videlo je najmanje 40.000 ljudi.

Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću – IPRA (International Public Relations Association) začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalaca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 01. maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova – profesionalaca iz oblasti komunikacija i istaknutih PR stručnjaka iz celog sveta.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.