Moja Srbija

IMEX 2022

Beograd na Sajmu kongresne industrije IMEX 2022

31. maj – 02. jun 2022. godine

Da je Beograd atraktivna kongresna destinacija jugoistočne Evrope pokazalo je veliko interesovanje na Sajmu kongresne industrije IMEX 2022 u Frankfurtu, na kom Kongresni biro Turističke organizacije Beograda, od 31. maja do 2. juna, predstavlja našu prestonicu.

Već prvog dana Sajma, mnoge asocijacije i agencije iz svih delova Evrope i sveta su posetile štand na kom su pod okriljem Kongresnog biroa Srbije brojni učesnici iz naše zemlje, agencije, hoteli i kongresni centri iz Srbije, uključujući i Beograd, predstavili mogućnosti za organizaciju poslovnih događaja i putovanja.

Sajmu kongresne industrije prethodio je događaj koji je organizovala ICCA (Međunarodna kongresna asocijacija) na kom se govorilo o oporavku i unapređenju kongresne industrije posle pandemije virusa korona.

Tokom tri dana Sajma IMEX 2022 delegacija Kongresnog biroa Beograda će brojnim poslovnim posetiocma predstaviti Beograd kao kongresni centar jugoistočne Evrope i dogovarati organizaciju mnogobrojnih kongresa, konferencija i događaja u našem gradu u narednom periodu.