Belgrade Beer Fest 2014

Belgrade Beer Fest 2014I ovoga avgusta (13 -17) očekuje nas pet dana odlične atmosfere, dobrog druženja, sklapanja poznanstava i mešanja kultura, u kojima će Beogradom odjekivati zvuci muzičkih pravaca čije frekvencije nedostaju ljudima na ovim prostorima.

Najposećenija manifestacija u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest, održaće se od 13. do 17. avgusta 2014. godine na Ušću. Kao i prethodnih godina, glavni aduti festivala su odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz regiona i široka ponuda pivskih brendova. I ove godine nas očekuje bogat i kvalitetan muzički program.

Tokom jedanaest godina postojanja publika je mogla da uživa u preko 500 besplatnih muzičkih nastupa. Beer Fest ima bitnu ulogu u građenju dobrog muzičkog ukusa u Srbiji, zato što nikad nije napravio nijedan kompromis koji bi ugrozio kvalitet programa. Najznačajniji bendovi iz Srbije i regiona privlače veliki broj posetilaca, a misija festivala je da različitim muzičkim žanrovima spaja kulture i nacije. Od samog početka moto organizatora, Beogradske kulturne mreže, bio je da se se kulturom i zabavom može pozitivno menjati društvo.

Naravno, uz sjajnu muziku, čeka nas i velika lepeza pivskih ukusa. Još davno je Bendžamin Frenklin rekao da je pivo dokaz da nas Bog voli i da hoće da budemo srećni. Popularni napitak od hmelja okupiće veliki broj pivopija i ove godine na Ušću.

Pomoć poplavljenim područjima

Sve humanitarne aktivnosti ovogodišnjeg festivala će biti usmerene ka pomoći poplavljenim područjima.
Svesni svoje odgovornosti prema društvu, Beogradska kulturna mreža kao producent festivala duboko veruje da se ovolika popularnost manifestacije i ubuduće mora koristiti kako bi se svim posetiocima i široj javnosti prenosile snažne društvene poruke. Ovoga leta, sve aktivnosti će biti prilagođene ka skupljanju pomoći ljudima kojima su poplave nanele velike štete.

Tako će tradicionalna kampanja „Biram da recikliram“ imati i svoj dodatak, te će se zvati „Biram da recikliram i doniram“, jer će sav novac od otkupa prikupljenih limenki biti usmerene za pomoć ugroženima, zatim, zarada od prodaje suvenira Beer Fest –a biće uplaćena na račun Vlade za pomoć ugroženima, a svi segmenti marketing kampanje imaće apele za pomoć.

Beogradski festival piva – formula 1 turizma Beograda

Sa preko 650.000 posetilaca za pet dana, i ogromnim publicitetom koji ga prati, Belgrade Beer Fest je izrastao u jedan od zaštitnih znakova Beograda i jednu od najprepoznatljivijih manifestacija koju prestonica Srbije nudi. Značaj festivala za turizam Beograda i Srbije je višestruk i ogleda se u direktnoj materijalnoj i nematerijalnoj koristi. Pozitivni utisci koje će gosti festivala poneti sa sobom, nemerljiva je i najveća je vrednost Beogradskog festivala piva.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.