Bajaga i instruktori zatvorili BELEF

Bajaga Belef

Mesec je mlad, a noć je vrela, za kraj 26. BELEF-a

Pred preko hiljadu posetilaca ovogodišnji, 26. BELEF završen je na spektakularan način, koncertom Bajage i Instruktora u bašti SKC-a. Obožavaoci jednog od najvećih bendova na prostoru bivše Jugoslavije uživali su uz omiljene pesme Bajage i instruktora, u potpuno drugačijem, malo intimnijem ambijentu, prvi put u bašti Studentskog kulturnog centra. Bašta nije bila dovoljna da primi sve zainteresovane, pa su mnogi našli rešenje u organizovanom slušanju koncerta iz parka Manjež. Bajaga, Loki, Žika, Cvele, Čeda i Kića su na zanimljiv i vešt način uvukli publiku u letnji, romantični koncert pod nazivom „Mesec je mlad, a noć je vrela“. Ovako je i zvanično zatvorena manifestacija koja se proteklih mesec dana, pod pokroviteljstvom grada Beograda, i ovog leta odvijala u našem glavnom gradu.

Mnogobrojni Beograđani i njihovi gosti su, kao posetioci 26. BELEF-a, u proteklih mesec dana uživali u 30 različitih programa i u umetnosti koja pomera granice. Publici su pod sloganom „Leti kulturno” bili ponuđeni besplatni programi, programi za najmlađe, društveno odgovorni programi, ali i nastupi izvnarednih inostranih zvezda, poput Albe Moline i čuvenog muzičara Femi Kutija. Preliminarni rezultati ukazuju da je ovo bio jedan od najposećenijih Beogradskih letnjih festivala.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.