Aleksandra Kovač – Ljubav

Aleksandra Kovač

Premijera TV spota za novi singl Aleksandre Kovač „Ljubav“

Uoči 14. februara Dana zaljubljenih, Aleksandra Kovač je u beogradskoj galeriji „O3one“ predstavila TV spot za svoj novi singl, romantičnu pesmu „Ljubav“ koju je napisala i orkestrirala, a izvodi je u duetu sa harizmatičnim hrvatskim pevačem neodoljivog glasa Markom Toljom.

Duetska pesma „Ljubav“ je ujedno i prva pesma sa Aleksandrinog novog albuma na kome će se naći najlepše pesme koje je tokom poslednjih petnaest godina napisala za najveće muzičke zvezde regiona – Ninu Badrić, Gorana Karana, Borisa Novkovića i druge. Zvuk koji će dominirati na albumu nastavlja tradiciju bogatih orkestarskih aranžmana koje smo mogli da čujemo na njenim pesmama „Idemo dalje“, „Jedna žena“, „U šaci me imaš“.

Spot za pesmu radila je video kuća RAprodukcija, i prema rečima Romana Gorseka „među najboljim spotovima je koje je ova kuća uradila, ako ne i najbolji“.
Pored Aleksandre i Marka, ova numera je okupila neke od naših najtalentovanijih muzičara klasike, kao što su flautistkinja Ana Tanasijević, violinistkinje Miljana Popović Materni i Jelena Dragnić, i violista Ljubomir Milanović.

Aleksandra je, kako kaže, uživala u snimanju spota, i veruje da će zahvajujući njemu „iskrene emocije ove pesme još lakše pronaći put do svih onih koji žive za ljubav“.

Aleksandra Kovač

Marko Tolja je sa oduševljenjem govorio o saradnji sa Aleksandrom: „Aleksandrin rad sam pratio i prije, i bio sam iznenađen i ponosan kada me pozvala da s njom otpjevam ovu divnu pjesmu. Super je kada sasvim spontano naletiš na nekoga tko ima isti glazbeni senzibilitet i poglede na umjetnost kao ti“.

TV spot za pesmu „Ljubav“ će biti objavljen na RAprodukcija YouTube kanalu u subotu 13. februara.

————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.