Morph Networks

Aktivnosti kompanije Morph Networks

Morph Networks je kompanija osnovana 2015. godine u Beogradu, a svoju osnovnu delatnost obavlja u sferi outsourcing-a. Od samog osnivanja, pa do danas, osnovni postulat kompanije je briga prema čoveku, kako prema zaposlenima, tako i prema onima kojima je briga potrebna.

Iz tog razloga, ova kompanija je redovni učesnik donatorskih akcija i ponosni partner mnogobrojnih humanitarnih organizacija.

Iako joj je osnovna delatnost outsourcing, kompanija je odlučila da pomogne napore institucija, lekara i zdravstvenih radnika, koji usled pandemije virusa COVID-19 otežano rade, doniranjem osnovnih namirnica za život i higijenskih sredstava.

Tako je kroz mesec mart i april 2020. godine, Instututu za mentalno zdravlje i NVO Atina donirano ukupno: 270 kg brašna, 150 kg šećera, 240 l ulja, 5 l etanol-alkohola, 215 pakovanja plazma keksa, 120 pakovanja testenine i 58 doza sredstva za dezinfekciju ruku.

Uz to, poslata je jednokratna pomoć NURDOR-u u iznosu od 50.000 dinara, a Instutitu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Vukan Čupić“, donirano je 350 maski i 5000 rukavica.

Kako bi zaštitila svoje zaposlene, kompanija se ponašala veoma odgovorno, i od samog početka pandemije uvela sve preporučene mere zaštite, a od 13. marta svim zaposlenima je omogućen rad od kuće.