Dobrodošli u Srbiju

Predstava Dobrodošli u Srbiju slavi jubilej 24. maja

Predstava Zvezdara teatra Dobrodošli u Srbiju biće izvedena jubilarni 350. put, u sredu, 24. maja, sa početkom u 20 časova. Hit predstava Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, jedna je od najtraženijih predstava Zvezdara teatra za koju interesovanje publike ne prestaje ni nakon jedanaest godina od premijere – broj gledalaca koji su je pogledali bliži se neverovatnoj cifri od 95 000, a popunjenost sale je čak 95%.

Dragan Jovanović je čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu. Kao vlasnik agencije, Jovanović vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste dočekuje u maniru pravog dobrog domaćina.

Ekipu predstave pored Dragana Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Važan deo predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Za ulogu u ovoj predstavi Draganu Jovanoviću je dodeljena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2007.

Predstava Dobrodošli u Srbiju biće na repertoaru i narednog meseca – 5. i 12. 6. Ulaznice su od danas u prodaji.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]