Vaučeri za odmor u SrbijiU 2022. godini još 200.000 vaučera za odmor, u vrednosti od po 15.000 dinara

U svom obraćanju građanima Srbije, predsednik Aleksandar Vučić je objavio da će uskoro početi podela još 200.000 vaučera za odmor u našoj zemlji. Vrednost svakog vaučera će iznositi čak 15.000 dinara, što je višestruko više od vrednosti vaučera u prethodnim akcijama.

Za informacije o tome ko može dobiti vaučer, kako dobiti vaučer, kao i predloge gde i kako da organizujete odmor u Srbiji uz vaučere, KLIKNITE NA OVAJ LINK.

Subvencije koje su tokom nekoliko prethodnih godina date za razvoj domaćeg turizma dale su izvanredne rezultate. Prihodi od turizma rastu iz godine u godinu, a sve veći broj naših građana odlučuje da svoj odmor ili jedan deo odmora provede u Srbiji.

„Prva količina ovogodišnjih vaučera potrošena je za samo 15 dana, tako da očekujemo veliko interesovanje građana i za novu kvotu“, izjavio je Milan Ristić iz udruženja „Moja Srbija“ i dodao da su subvencije koje su tokom nekoliko prethodnih godina date za razvoj domaćeg turizma dale izvanredne rezultate.
„Povećanje vrednosti vaučera daće dodatni podsticaj građanima da se prijave za ovu akciju, a činjenica da gotovo sav novac koji se građanima podeli ostaje u zemlji, čini ovaj podsticaj jednom od najboljih subvencija u srpskoj privredi u ovoj deceniji“, zaključuje Ristić.
Tokom prethodnih sedam godina, koliko traje akcija podele vaučera, prihodi od turizma u našoj zemlji su udvostručeni, a iz godine u godinu sve veći broj naših građana odlučuje da svoj odmor ili jedan deo odmora provede u Srbiji.

Podsećamo da je udruženje „Moja Srbija“ pre nešto manje od mesec dana uputilo poziv Vladi Srbije za puštanje u opticaj nove količine vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji za 2022. godinu.

Pozivamo vas da KLIKNITE NA OVAJ LINK i da izaberete idealno mesto za vaš odmor u Srbiji.