100.000 vaučera u 2020. godini

Vaučeri 2020

Novih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji

U svom predlogu budžeta, Vlada Republike Srbije opredelila je sredstva za subvencionisanje odmora u Srbiji i tokom naredne godine.

Za informacije o tome ko može dobiti vaučer, kako dobiti vaučer, kao i predloge gde i kako da organizujete odmor u Srbiji uz vaučere, KLIKNITE NA OVAJ LINK.

Subvencije koje su tokom nekoliko prethodnih godina date za razvoj domaćeg turizma dale su veoma dobre rezultate. Prihodi od turizma rastu iz godine u godinu, a sve veći broj naših građana odlučuje da svoj odmor ili jedan deo odmora provede u Srbiji.

Ovogodišnji vaučeri su potrošeni brže nego ikada do sada. Vlada je krajem prošle godine odlučila da se u 2019. dodeli 100.000 vaučera, međutim, već početkom aprila potrošeno je i dodatnih 20.000 vaučera. Za svoj odmor, građani su najčešće birali Sokobanju, Zlatibor i Vrnjačku banju, ali je veliko interesovanje vladalo i za Prolom banju, Ribarsku banju, Taru, Divčibare…

Gde god da krenete Srbija vam može ponuditi lepa i privlačna mesta za odmor i opuštanje. Za subvencionisani odmor građanima je na raspolaganju više od 1200 kategorisanih ugostiteljskih objekata.

Sigurni smo da će naredne godine interesovanje građana biti još veće, da će se još više ugostitelja uključiti u sistem subvencionisanog smeštaja i da će prihodi od turizma opet zabeležiti rekordne rezultate. Time će se još jednom potvrditi da je ova mera podsticaja razvoja domaćeg turizma dala odlične rezultate i na najbolji način opravdala uložena sredstava.

Pozivamo vas da izaberete jedan od objekata na svojoj omiljenoj destinaciji u Srbiji i da već početkom sledeće godine izvršite rezervaciju. Predloge možete potražiti NA OVOM LINKU: www.MojaSrbija.rs/wp/preuzmite-svoj-besplatan-vaucer-od-5-000-dinara/

Od ove godine, informacije o vaučerima su dostupne i na portalu www.vauceri.rs

Ukoliko ste vlasnik ugostiteljskog objekta koji je uključen u sistem vaučera, pozivamo vas da se predstavite našim čitaocima. Za detaljnije informacije kliknite NA OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs/wp/predstavite-svoj-ugostiteljski-objekat/

67 comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *