Požurite po karte - treće veče Arsenal festa 2024 skoro rasprodato

Požurite po karte – treće veče Arsenal festa 2024 skoro rasprodato

Arsenal fest 2024 će, po svemu sudeći, doneti nove rekorde i brojke za pamćenje. Festival koji se ove godine održava po 14. put, u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu, dovodi, od 27. do 29. juna, velika domaća, regionalna i svetska imena. Stoga ne čudi što je za završno, treće veče, kada na Main Stageu nastupaju Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, GobliniPalaye Royale i Circa Waves, već prodato 90 odsto karata, te je gotovo sigurno da ih na ulazu neće biti. Istovremeno, VIP ulaznice i VIP kompleti su za završno veče već rasprodati.

Pojedinačne ulaznice i kompleti su u prodaji po starim cenama do 15. juna u podne. Karte za prvi i drugi dan još uvek koštaju 2.700, a za treći dan 2.900 dinara. Cena kompleta karata za sve tri večeri je 5.500 dinara. Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.

Na otvaranju Arsenal Festa 2024, na glavnoj sceni će u četvrtak, 27. juna, nastupiti holivudski superstar Kijanu Rivs sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation, Partibrejkers i Brkovi, a sutradan, 28. juna, Bijelo dugme, Nouvelle Vague, Lil Pump i Coby. Garden Stage će tokom sve tri festivalske večeri takođe obilovati sjajnim imenima – Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Nik West, E-play, Savršeni marginalci…

Posetite sajt Arsenal festa na adresi www.arsenalfest.rs i upoznajte se detaljno sa programom, pogodnostima za posetioce, kao i o zanimljivostima o festivalu i izvođačima.

Foto: LiveProduction