Novogodišnja predstava na engleskom jeziku „My journey to the stars”Novogodišnja predstava na engleskom jeziku „My journey to the stars”

Obradujte svoje mališane predstavom „My journey to the stars”, koja će biti odigrana 18. decembra 2023. godine, u Operi i teatru Madlenianum

„My journey to the stars” je nešto sasvim drugačije od svega što se pruža u Beogradu. Glavni akteri predstave su deca, talentovani učenici Baletske škole Ašhen Ataljanc, koja se smatra jednom od najrenomiranijih ustanova ovog tipa u zemlji, predvođena balerinom koja je ostavila dubok trag u baletu bivše Jugoslavije. Ovo ostvarenje posebno je i po tome što će biti izvedeno na engleskom jeziku, kako bi u njoj mogli uživati svi posetioci.

„My journey to the stars” spaja različite aspekte umetnosti, uključujući klasični balet, savremenu igru, hip hop i glumu, što će zasigurno oduševiti publiku. Deca i mladi su jedni drugima najveći podsticaji i uzori, pa zato treba iskoristiti svaku priliku kako bi bili inspirisani da se upuste u igru i zavole umetničke izraze, ali i zdrave stilove života.

Radnja predstave se odvija kroz smenu četiri godišnja doba i završava se zimom, prateći san jedne devojčice koja je izgubila svoju baletsku patiku. Ona je traži i u toj potrazi će svašta otkrivati i pronalaziti, ali i vi zajedno s njom. 

– Naziv predstave: My journey to the stars

– Datum: 18. decembar 2023. godine

– Mesto: Madlenianum, Beograd

Cena ulaznice: 2.000 dinara

Za kupovinu ulaznica ili više informacija posetite sajt https://skolaigre.com/ ili se javite putem broja telefona 060/59-59-586 i imejla skolaigre@outlook.com.

Pozivamo vas na magično novogodišnje putovanje!