Meridian fondacija: Javni apel za pomoć porodilištima u Srbiji

Meridian fondacija: Javni apel za pomoć porodilištima u Srbiji

Skeniraj i pomozi novim herojima! Vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju” pokreće humanitarnu akciju sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije.

Naša želja je da svako dete ima siguran početak, a to možemo postići samo uz vašu podršku.

U Srbiji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama. Vaša donacija može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu.

Zajedno možemo učiniti velike stvari. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, „Skeniraj. Pomozi.”, koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

Skenirajte „srce” ili se prijavite na sledećem linku i time podržite humanitarnu akciju u kojoj Meridian za svako skenirano srce donira za porodilišta u Srbiji.

Poruka je jednostavna: vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, imaće direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Meridian fondacija: Javni apel za pomoć porodilištima u Srbiji

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.