Kabaretska predstava „Čeznem da vam kažem” - poslednja u ovoj sezoniKabaretska predstava „Čeznem da vam kažem” – poslednja u ovoj sezoni

Kabaretska predstava „Čeznem da vam kažem”, poslednja u ovoj sezoni, biće odigrana u petak, 7. juna, od 20 časova, u Teatru Vuk. Za sve penzionere iz Beograda 50% popusta na kupovinu ulaznica.

Autorski projekat prvaka drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorada Mikija Damjanovića i njegovih gostiju Mine Lazarević, Dragane Mićalović, Stevana Pialea, Nataše Radovanović i Pavla Joksimovića već dve godine osvaja srca publike, a od septembra ponovo na repertoaru Teatra Vuk i na scenama širom regiona.

„Ovo će biti 81. igranje za dve godine. Našu predstavu pogledalo je više od 30 000 ljudi. Obišli smo Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku. Tradicionalno poslednje igranje u sezoni igramo u matičnoj kući u Teatru Vuk i već dve godine dajemo 50 posto popusta za ulaznice za sve penzionere grada Beograda. Emotivno i duhovito putovanje kroz ono što smo bili, ono što su naši roditelji i mi danas. Priča ispričana kroz lične priče svih glumaca, poeziju najvećih srpskih pesnika i muziku koju smo malo zaboravili” – izjavio je Miki Damjanović.

Foto: Slaviša Đorđević