Jubilarno izvođenje kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem”Jubilarno izvođenje kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem”

Kabaretska predstava „Čeznem da vam kažem” će u četvrtak, 16. novembra, od 20 časova, u Teatru Vuk, doživeti jubilarno 60. izvođenje. Predstava je za godinu i po dana izvođena u 50 gradova u Srbiji i šire.

„Ni u najluđim snovima nisam zamišljao da će nešto što sam napravio ‘za svoju dušu’ doživeti toliko izvođenja i da će publika toliko zavoleti ovu našu predstavu. Obišli smo deo ove naše lepe zemlje, ali i gradove u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Stigli smo i do nekih naših enklava na Kosovu i Metohiji i doneli ljudima radost, emociju i iskrenost. Mislim da je to ono što našu predstavu čini jedinstvenom. Ljudi se poistovete sa nama, shvataju da imamo iste radosti i iste boli. Prepoznaju se u našim pričama i kako kažu dožive pravi rolerkoster emocija za ta dva sata”, kaže Milorad Damjanović, autor predstave.

U Teatru Vuk karte za 16. novembar su rasprodate, ali novo igranje u prestonici zakazano je za 25. decembar. U međuvremenu, ova vesela ekipa glumaca gostovaće u Obrenovcu, Belom Manastiru u Republici Hrvatskoj, u Novom Sadu u SNP-u, Bijeljini, Smederevu i Šapcu.

Autor predstave „Čeznem da vam kažem” je Milorad Damjanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, a pored njega svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku ispričaće vam i otpevati glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale, Iva Štrljić, sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.