Balkan Bet: Dres kao podsetnik da je uvek pravo vreme za dobra delaBalkan Bet: Dres kao podsetnik da je uvek pravo vreme za dobra dela

Pomažući drugima u izazovnim i teškim vremenima, kompanije, kao i ljudi, pokazuju svoju veličinu. Kompanija Balkan Bet srećna je i zahvalna što je imala priliku da učestvuje u humanitarnoj licitaciji koju je organizovao glumac Milan Vasić, a na kojoj se našao dres Bogdana Bogdanovića sa potpisima svih košarkaša koji su igrali finale Svetskog prvenstva. Balkan Bet je dao najveću ponudu u iznosu od 13.000 evra i na taj način doprineo da naš zemljak Nenad Janićević iz sela Gotovuša sa Kosova i Metohije ode u Belorusiju na transplantaciju bubrega.

S obzirom na to da Nenad već osam godina živi bez oba bubrega i svaki drugi dan ide na dijalizu, transplantacija će mu omogućiti da znatno popravi kvalitet života.

Kompanija Balkan Bet Nenadu želi uspešnu operaciju, a dres Bogdana Bogdanovića će čuvati na posebnom mestu kao podsetnik na dobra dela – ona koja su učinjena i ona koja tek slede.