Zlatibor – Hotel Olimp

Hotel Olimp Zlatibor
Zlatibor – Hotel Olimp

Hotel „Olimp“ se nalazi na samom ulazu u Zlatibor. Svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Olimp je prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš.

Hotel raspolaže sa 6 apartmana i 34 sobe. Apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom površine od 50-80 metara kvadratnih, pružaju komfor i i udobnost dostojnu pravog imena hotela. Sobe su opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wirless internet, LDC TV. Vrlo su svetle i većina ima terase sa kojih pogled pruža na zlatiborska prostranstva.

Porodične sobe idealan su smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.

Velika kongresna sala namenjena je stručnim seminarima, predavanjima i sličnim potrebama. Uz kapacitet od 100 mesta, opremljena je svom potrebnom prezentacionom video-tehnikom. Restoran internacionalne i domaće kuhinje raspolaže sa 140 mesta.

Hotel u svom sastavu poseduje spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom, spa i wellness sa unutrašnjim bazenom, teretanu, dečiju igraonicu, stoni tenis i bilijar.

Kontakt podaci:
Tel: 031/842-555
Tel: 031/848-054
Mob: 060/755-95-17
E-mail: hotelolimp@mts.rs
www.hotelolimp.com

 

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

 

 

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

2 comments

Ostavite komentar: