JAGODINA – Hill Hotel

Hill Hotel je moderan novoizgrađeni hotel sa četiri zvezdice, idealan za turiste željne odmora i relaksacije. Hotel je smešten u najlepšem delu Jagodine
Kontakt podaci:
Recepcija:
Tel 1: 035 252 202; 035 252 401
Fax: 035 252 902
Picerija: 035 252 362
Nabavka: 035 252 131
E-mail: office@hill-hotel.com
www.hill-hotel.com
POŠALJITE UPIT ZA CENU ILI REZERVACIJU

VAUČER: DA

Opis:

Hill Hotel je moderan novoizgrađeni hotel sa četiri zvezdice, idealan za turiste željne odmora i relaksacije. Hotel je smešten u najlepšem delu Jagodine, okružen turističkim atrakcijama kao što su Aqua park, Muzej voštanih figura, Zoo, uređeni park „Potok“ sa poznatim veštačkim vodopadom i sistemom fontana, „Vivo“ shopping park, a na svega 10 minuta udaljenosti od centra grada.

 

Zbog izuzetnog geografskog položaja Jagodine koja se nalazi u centralnoj Srbiji i lake dostupnosti zbog blizine auto puta E-75, Hill Hotel čine pogodnom destinacijom za putnike na proputovanju, poslovne ljude koji službeno borave u regionu, održavanje seminara, kongresa kao i raznih tematskih dešavanja.

 

Hill Hotel raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 4 unikatno uređena apartmana, restoran salom kapaciteta do 220 mesta, Spa & Wellness centrom, teretanom, kongresnom salom sa kompletnom audio tehničkom opremom, poseduje sopstvena parking mesta, besplatan Wi-Fi za goste hotela a kao posebne atrakcije se ističu picerija sa velikom letnjom baštom i jedinstvena kuća čajeva.

 

KLIKNITE OVDE ZA DETALJNIJE INFORMACIJE

 

POŠALJITE UPIT ZA CENU ILI REZERVACIJU

 

Sadržaj:

Tip objekta Hotel
Ležajeva 52
Dvokrevetnih 18
Trokrevetnih 2
Apartmana 4
Tuš, WC u sobi da
TV u sobi da
Internet da
Restoran da
Mogućnost ishrane da
Parking Da
Poslovna sala da
Sauna da
Sportski program da
Bankomat u blizini da
Organizovani izleti dogovor
Vaučeri da