Twin Peaks zvezda Chrysta Bell – KC Grad 30. 11, u 21h

Chrysta BellDugogodišnja saradnica i muza Dejvida Linča – Chrysta Bell u KC Grad

Zvezda najnovijeg serijala Twin Peaks i muza Dejvida Linča (David Lynch), talenovana muzičarka, glumica i model – Krista Bel (Chrysta Bell), dolazi u Beograd, sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album „We Dissolve“.

U Twin Peaks-u, Belova se pojavljuje kao FBI agentica Temi Preston (Tammy Preston) i naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava femme fatale. Ipak Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: „Kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura.“

Njena muzika spada u žanr opisan kao „dreamy pop“, a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack ili Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni. Posle dve ploče koje je snimila sa Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey, kao i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije. Pored zanosne Kriste koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Linč opisuje rečima “Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje”, bend čine i Kristofer Smart (Christopher Smart) bas gitara i vokal, Henson Kol (Hanson Cole) gitara i Džejson Altman (Jayson Altman) bubnjevi.

Krista Bel će sa svojim bendom nastupiti u Kulturnom centru Grad, u četvrtak, 30. novembra, od 21 sat, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Karte se mogu kupiti na svim Eventim mestima prodaje:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice

Izvor: Paralel PR&Production
Foto: Paralel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *