Tribina „Razgovori o Bogu“ u Studentskom gradu

Tribina na temu psihoterapije i religije 19. maja u DK Studentski grad

Tim Pričajmo o tome (www.pricajmootome.rs) u saradnji sa DKSG nastavlja seriju besplatnih tribina koje se bave različitim životnim temama usmerenim ka očuvanju, unapređenju i prevenciji mentalnog zdravlja. Tribina Razgovori o Bogu na temu psihoterapije i religije biće održana ovog petka, 19. maja, u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad, sa početkom od 18 časova.

Na tribini će govoriti psihoterapeuti Anđelka Kolarević i Daniel Mesković, koji će razgovarati o povezanosti religije i psihoterapije. Publika će biti u prilici da iz razgovora sazna da li je i kako moguće razgovarati o Bogu na psihoterapiji, da li je religija (ne)spojiva sa psihoterapijom, šta im je zajedničko, a gde se razlikuju, da li psihoterapeut i sam mora biti religiozan da bi pričao sa klijentom koji jeste, kao i o tome da li postoji razlika između religioznosti i duhovnosti.

Prilikom dolaska na tribinu publika može da donira knjigu projektu Psihološka biblioteka.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

RT @MojaSrbija_rs Akcija: BESPLATNO predstavite svoj ugostiteljski objekat na portalu MojaSrbija.rs! Ovogodišnje interesovanje za domaće turističke destinacije i vaučere za odmor nadmašilo je sve prethodne godine. Pridružite se! #MojaSrbija mojasrbija.rs/wp/predstavite…

Otprilike pre nedelju dana odМоја Србија 🇷🇸's Twitter preko Twitter Web Client

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *