SOKOBANJA – Apartmani DINKA

Sokobanja apartmani Dinka

SOKOBANJA – Apartmani DINKA

Prenoćište-apartmani Dinka nalaze se u najmirnijem i suncem obasjanom delu Sokobanje, u naselju Carina, ulica Učitelja Bore Jovanovića 5 i smešteni su u luksuznom objektu pod nazivom Vila Dinka.
Kontakt:
Učitelja Bore Jovanovića 5, 18230 Sokobanja
Mob: 060/55-00-294
E-mail: apartmanidinkasokobanja@gmail.com
www.sokobanja-apartmani.co.rs

Vaučeri za odmor u Srbiji: DA

Opis

Prenoćište-apartmani Dinka nalaze se u najmirnijem i suncem obasjanom delu Sokobanje, u naselju Carina, ulica Učitelja Bore Jovanovića 5 i smešteni su u luksuznom objektu pod nazivom Vila Dinka. Od centra Sokobanje (šetališta) udaljena je 900 m, a od novoizgrađenog welness centra – Soko terme 500m.

Svojim položajem, raskošnom arhitekturom, svojim eksterijerom i enterijerom prepoznatljiva je u kraju i pruža idealne uslove za nezaboravan odmor.

Ovaj luksuzni objekat poseduje ukupno deset smeštahjnih jedinica, od kojih pet apartmana sa dnevnim boravkom i kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom površine oko 33 m2 i pet apartmana tipa studio površine oko 22 m2.

Apartmani su kompletno opremljeni novim nameštajem, klima uređajima, tv aparatima, internetom – wi-fi, kupatila su opremljena sa tuš kabinom, peškirima i sredstvima za ličnu higijenu, kuhinje poseduju kompletno posuđe, mini šporet, frižder i ostalu kuhinjsku opremu i aparate.

Prenoćište-apartmani Dinka raspolažu sa ograđenim dvorištem sa uređenim parking prostorom i mini dečijim igralištem i pokriveni su video nadzorom 24 časa dnevno.

 

Sadržaj

  • Tip objekta – Apartmani
  • Ležajeva – 30
  • Apartmana – 10
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Internet – da
  • Parking – da
  • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Učitelja Bore Jovanovića 5, 18230 Sokobanja
Mob: 060/55-00-294
E-mail: apartmanidinkasokobanja@gmail.com
www.sokobanja-apartmani.co.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *