Riblja čorba slavi jubilej na turneji u Americi

Riblja čorba

40 godina Riblje čorbe Torontu, Čikagu, Njujorku, Vašingtonu i Majamiju

Riblja čorba, jedan od najvećih domaćih rokenrol bendova, održaće turneju po Americi i Kanadi povodom velikog jubileja – 40 godina Riblje čorbe.

Bend će nastupiti 14. septembra u Njujorku (Cutting Room), dan kasnije u Čikagu (Joe’s Live), 16. septembra u Torontu (Phoenix Theatre), 17. septembra u Vašingtonu (Salsa Room) i 23. septembra u Majamiju (Studio 23).

Koncerti, koje organizuje Showbiz Production Inc. i Bekstejdž Entertainment, deo su slavljeničke turneje pod nazivom „Kost u grlu“.

Promoterska kuća Vladimira Bulatovića Showbiz Production Inc. već je poznata kao organizator velikog broja kulturnih i zabavnih događaja izvođača iz Srbije i ex-Yu regiona u Kanadi i Americi: rasprodatih koncerata Gorana Bregovića i Dubioze kolektiva, izuzetno posećenih izvođenja predstave Čikaške perverzije, rasprodatih stand up nastupa Branka Đurića Đure – Đurologija, gostovanja Zijaha Sokolovića…

U najavi je i turneja Crvene jabuke u oktobru ove godine, a Bajage i Instruktora u martu 2018. Takođe, predstava Državnog posla održaće se u oktobru, a Mićka Ljubičića u novembru mesecu ove godine.

Informacije o prodaji ulaznica – http://bekstejdz.com/event-category/clubs/


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *